Villa "skåpade ut" Vetlanda!

I dag var det årsmöte i fritidsklubben hos Rexam petainer och Polimon. Mötet förlades liksom föregående år till isstadion där dagens elitseriematch mellan Villa Lidköping och Vetlanda skulle avgöras. Villa som värd och det var gulasch soppa, kaffe och tilltugg på menyn. I halvtid var det sedan den sedvanliga korv och glöggen som bjöds. Det satt fint när paussiffrorna var 3 - 0 till hemmalaget.
De värdar som tog hand om oss hos Villa var, Roger Selmosson (son till Arne "månstrålen" Selmosson, mångårigt Italienproffs och med i VM laget 58 där han spelade Walesmatchen) och Jonas Johansson (son till Villas gamle stormålvakt Göran "fiskarn" Johansson).
Lite kul hade jag åt detta då de är släkt i släkt med varandra (undra om de vet om det?) genom min svärmor och hennes framlidne make. Svärmor är ju syster med "fiskarn" (Görans far) och svärfar var systerson till "månstrålen". Så min fru är alltså släkt med båda våra Villa-värdar.Lite personlig kuriosa.
Vi fick också en pratstund med bandylegenden och tillika Vetlandas tränare Jonas Claeson före matchen.
Nåväl, det var en mycket bra bandymatch som bjöds och det är helt obegripligt att Villa hamnat i bottenträsket. Som tur var klättrade man förbi Kungälv i och med dagens match och med detta spel har man goda chanser att även betvinga bortaspöket mot Bollnäs i sista omgången.
En riktigt trevlig kväll med arbetskamrater på isstadion var det.

Bandylegend, Jonas Claeson


Dags för matchstart!


Fotbollslegend, Arne "månstrålen" Selmosson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0