Barnbrott?-sutredningen!

För inte så länge sedan var det en kristdemokrat som gick ut i media och ville förhindra att unga blev kriminella genom att kriminalisera dem i ännu yngre ålder.
Nu fyller "frihetens förespråkare" Johan Persson (fp) på genom en fullständigt idiotisk insändare som verkar skriven av en skarpt tunnelseende med ständigt enkelriktad färdriktning. Bl.a. är det dags att sätta ner foten anser han, apropå frihet.
Vidare konstaterar han att allför många växer upp i trasiga familjer och det gäller att se till att arbeta förebyggande så att familjen aldrig hamnar i det läget att den trasas sönder.
??????? Men alliansen vill ju splittra familjer i "arbetslinjens" namn genom att tvinga dem söka jobb i andra änden av riket. Logik?
Så fortsätter han sitt dravel genom hela insändaren och som krona på verket avslutar han med, att stoppa huvudet i sanden är den största björntjänsten vi kan göra.
Inte med en enda rad nämner han att stora sociala skillnader och klyftor är det som leder till ökad kriminalitet. Det kanske inte är så konstigt när man driver en politik som gör allt för att maximera dessa klyftor. Vem är det då som står med huvudet i sanden? Empati, medmänsklighet och solidaritet kan han tydligen inte stava till, då är det enklare att sätta ner foten. Sieg ....!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0