Bildt, en part i målet.

Under Georgien konflikten var Carl Bildt aktiv när det gällde att försvara västvärldens olje och gas intressen för att kunna använda Georgiens territorium till transporter. Han gick t.o.m. så långt att han jämförde den ryske presidenten Putin med Hitler varpå han ej tilläts besöka Ryssland. Då förekom han dagligen på löpsedlarna med sitt partiska ställningstagande för Georgien och dess demokratiskt valda regim.
Annat är det nu i den pågående konflikten i Gaza. Hamas som av Israel och USA är stämplade som en terrororganisation (eftersom de kämpar mot ockupationen av sitt land) vann ju som alla vet det demokratiska valet i Palestina. Dock accepterades då inte utslaget av dessa demokratiska val av västvärldens länder som säger sig förespråka demokrati. Återigen ett val med "fel" valresultat enligt västvärldens regimer och då ogillas det, precis som i fallet med folkomröstningen på Irland gällande Lissabonfördraget som skall göras om för att få "rätt" utslag så att det kan accepteras av våra styrande politiker. Folkets vilja är tydligen odemokratisk enl. politikerna som förespråkar demokrati. Varför?
En kuriosa i sammanhanget är att i min ungdom så rekommenderades svenska folket att i händelse av okupation bedriva motstånd mot densamma. Detta stod att läsa i våra stora telefonkataloger. Uppmanades vi alltså av staten då till terroristhandlingar?
Att Carl Bildt är en katastrof för den svenska alliansfriheten och Sverige överhuvudtaget, därom råder väl inga som helst tvivel. Men det är klart, han måste  väl vara sån för att passa in i resten av detta katastrofala alliansgäng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0