Kliniskt??????

Israelerna bombade ett svenskt sjukhus i Gaza. Är det detta de menar är "klinisk" krigföring när de visar "intelligenta" bomber och deras utmärkta precision? Hur var det Palme uttryckte sig ang. Vietnamkriget? SATANS MÖRDARE!

Här hemma har alliansen återigen höjt bensinskatten men man talar inte särskilt högt om det. Dessutom har reseavdraget återigen försämrats. Gränsen har höjts från 8 - 9000:- innan man får börja dra av. Inte heller detta hör man särskilt mycket om, eller rättare sagt ingenting. Ingick dessa försämringar också i alliansens vallöften?

Såg på Trottens blogg att alliansen vill censurera en lokal TV-station. Moderaterna tycker att han är för kritisk i sin granskning så de vill tvinga honom att skriva på ett kontrakt för att få stopp. Det är frihetens företrädare som de vill kalla sig. Snart vill de nog byta namn på tjänsten från Kommunalråd till Obersturmbandführer. Ingen blir förvånad.
Hade han farit med uppenbar osanning så hade det väl annars räckt med en anmälan mot stationen, vi har ju faktiskt redan regler och lagar som sköter detta.

Och Villa förlorade tyvärr dagens drabbning i Motala så nu gäller det att alla som kan tar sig till Isstadion på tisd. för att heja fram dem till en seger mot Gripen.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej OveAtt man påstår sig använda "intelligenta" förstörelsevapen visar bara på hur ointelligenta dessa mördarstaters ledare är. Har svårt att tro att nån med förståndet i behåll på fullt allvar kan försvara s.k. precisionsbombningar och påstå att man inte avser att skada civilbefolkningen. Det har ju visat sig vid alla krigssituationer att "precision" innebär att skada så många som möjligt oavsett om det är sjukhus eller militära anläggningar. Se bara på Kuwaitkriget, där "precisionsbombade" amerikanska och engelska militärer både sina egna trupper och civila mål med samma fina precision. Detta är verklighetens helvete, att ingen längre bryr sig.Vad gäller Villa så var det inte speciellt överraskande, Motala borta har alltid varit ett spöke, även säsonger då Villa normalt tillhört de bättre lagen i serien. Dags att "precisionsbomba" Gripen, då finns det fortfarande hopp.

2009-01-11 @ 19:35:00
URL: http://ronson.blogg.se/
Postat av: funderande

Blir intressant att se hur vänstern skall få till en skattesänkning av drivmedel och ett förhöjt reseavdrag i en ev koalition med miljöpartiet!Spännande!

2009-01-12 @ 20:46:23
Postat av: Oven

De har ju heller inte gått till val på det, funderande. Inser du skillnaden?

Hur som helst så motionerar jag personligen för att de fördelningspolitiskt felaktiga effekter som uppstår av höjningen av bränsleskatterna skall motverkas och då på ett tydligt sätt så att man klart kan koppla ihop de två effekterna med varandra. Hoppas det kan vara en liten tröst för dig.

2009-01-12 @ 22:20:06
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: funderande

Vidare Oven vill jag bara säga att du har i vart fall en vapendragare i redaktören på LN. Han censurerar snart sagt varje inlägg som går emot dig! Ni kanske har samma partitllhörighet? Jag vet inte men man undrar ju! Jag trodde faktiskt att debatten stod högt i tak på LN. Uppenbart är inte det fallet! Jag tänker faktiskt skicka en insändare till NLT om det eftersom jag tycker redaktören på LN visar osedvanligt partisk bundenhet och att man där inte bereds tillfälle till yttrandefrihet! Där går det i vart fall inte att klaga på honom! Svagt av den redaktionen! Men kanske typiskt kommunistiskt/vänster att ta bort det som inte passar.

2009-01-13 @ 21:56:28
Postat av: Oven

Funderande, du kanske skulle ta och "fundera" på lite självrannsakning. Det finns inte mycket "mat" på dina kommentarer här heller ;-). Men jag kan förstå att det är jobbigt när det mesta går emot.

2009-01-14 @ 09:09:57
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: funderande

Oven, jag känner absolut inte att det mesta "går emot"! Mitt parti har just nu vind i seglen!Sen huruvida mina inlägg innehåller "mat" eller inte, det är ju upp till var och en att bedöma. Jag tror också på rättvisa och dömer "ingen hund efter håren", vilket förefaller vara fallet med en del andra som inte kan ta en annan uppfattning än sin egen på ett "städat sätt".Märkligt att en som är sådan förespråkare för rättvisa, solidaritet osv. kan ha sådana omdömen om människor med andra politiska uppfattningar än den egna uppfattningen! Men som tidigare sagts, det är ju ett känt "vänstermaner". Gud nåde den som inte tycker som vi!

2009-01-14 @ 19:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0