"Lögnaren" Odell!

-INGEN kommer att undgå att drabbas av krisen. Dessa ord kommer från Mats Odell idag. Jag håller inte med honom.
L. Johansson (Volvo), C H Svanberg (Sony-Ericsson), riksdagsledamöter, landstingsråd, Danderydsbor som tjänat 10 000 tals kronor om och om igen på fastighetsskatten m.fl. m.fl.
De som verkligen drabbas är som vanligt, vanligt folk som blir utan arbete och de som är gamla eller sjuka. De får betala priset för alliansens vettlösa skattesänkarpolitik till de redan välbesuttna. TYVÄRR är det många som får känna på detta nu, men jag tror inte att de vuxna lider så mycket över sin egen situation, de kan nog hantera inskränkningar i det ekonomiska utrymmet. Däremot tror jag de lider om de måste inskränka på barnens aktiviteter.
Det är nog något av det mest katastrofala som hänt landet i modern tid, att vi först fick en alliansregering och dessutom en lågkonjunktur. Att de slog sig för bröstet över sin förträfflighet när de tog över ett självspelande piano, det må vara hänt. Men att ha dem vid makten under en lågkonjunktur återigen är en ren katastrof som det svenska fotfolket kommer att få känna av under många år framåt, tyvärr (igen)!

Det går utför.

www.fotoakuten.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0