Nära ögat.

Idag var det nära ögat, att man blev överkörd på ett övergångsställe vid Framnäs köpcentrum. På väg över gatan kom ett fruntimmer i en röd Renault herrgårdsvagn och bara blåste på. Tur att man har kvar de ungdomliga reflexerna annars vet man inte hur det gått.
Nära ögat var det också att Sverige förlorat bandymatchen i VM mot Ryssland. Efter Rysslands överlägsna start verkade de gå ner ngt i tempo och Sverige kom in i matchen. Oavgjort efter 90 min. varpå straffläggning följde och som för mig kändes som att Ryssarna gav bort segern avsiktligt.
Nassarna verkar ta religionen till hjälp kan man tro efter att ha sett kvällens avsnitt av uppdrag granskning. Ja ska det någonsin bli fredligare i världen så är det nog snart dags att förbjuda allt offentligt utövande av religion. Inget fel om folk vill ha sin tro, men efter all död och elände som skett i religionens namn under årtusenden så är det nog dags att tänka ett steg längre. De som vill tro kan väl göra det hemma. Varför gå till något samfund för att påverkas negativt av en religiös extremist? Sätt stopp innan vi behöver säga att det var nära ögat att det blev ett nytt krig.
Fp vill ju nu satsa på det svenska försvaret. Tvärtemot vad resten av allianspartierna vill. Är det detta de kallar enighet?
Eller är det enigheten inom alliansen som kommer till uttryck nu i äktenskapsfrågan? Knappt 4% partiet (det religiösa) kd mot resten av riksdagen.
Patetiskt!
En svärmorsdröm eller ett falsarium?

Kommentarer
Postat av: Ulf

Nja, nu slänger du dej nog med felaktigheter va? Nasse?

Snarare är han medlem i "Folkpartiet för Frihet" och Demokrati (nl. Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, förkortat VVD), vilket är ett liberalt politiskt parti i Nederländerna.

Partiet grundades 1948 genom samgående mellan Frihetspartiet och Förberedelsekommittén för bildande av ett Demokratiskt Folkparti.

VVD är det fjärde största partiet i Nederländerna och ingick i den förra regeringen tillsammans med CDA och D66.Jojo, ni V-människor tar tydligen alltid till uttrycket Nazist när inte har några egentliga argument att komma med....

2009-01-22 @ 01:00:15
Postat av: Oven

Nu yrar du igen Ulf. Jag såg åtskilliga hakkors i programmet men det kanske har ngn annan betydelse än nassar för "dig". Dessutom förnekade de även förintelsen i koncentrationslägren, men det kanske du också gör Ulf?

2009-01-22 @ 18:57:24
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0