SAAB väljer att "spara" tid!

Arbetarna på Saab drabbas nu av besparingarna i företaget uppger Metro idag. Det är trotjänarna, de som arbetat 25 år som nu blir utan den tilltänkta guldklockan. Även den tillhörande festen dras in. Undra hur man tänker inom företagsledningen där egentligen? Några guldklockor hit eller dit kunde väl VD:n bekosta ur egen ficka som felräkningspengar. (Det är tanken som räknas.) Han taxerade visst för 2,8 miljoner 2007, och den egna uppoffringen i besparingstiderna är att inte höja lönen ytterligare 2009. Det är verkligen storsint (ironi) av honom. Hur många arbetarlönehöjningar kan han tänkas ha fått av alliansen i skattesänkningar?

Nej en gång Saab aldrig mer Saab för min del!

www.fotoakuten.se

Kommentarer
Postat av: Öberg

Tjenare Ove!

I den fria marknadsekonomin som råder i Sverige (vare sig det är blå eller röd styre) så fungerar det så! Har alltid gjort och kommer alltid att göra det. Precis som vid fågelbordet, några i fågelbordet och resten på marken oavsett hur stort fågelbord man än har.Hur är det med en viss socialdemokrat som skall gå i pension från eu och partipolitiken. Vad får inte hon i pension och vid vilken ålder har en politiker rätt att gå i pension?Nä det är lätt att se det andra lagets fel o brister om dessto lättare att missa det egna lagets brister o fel.Mvh Mats Öberg2009-01-28 @ 03:08:15
Postat av: Anonym

Aldrig mera Saab? Tänker du inget på arbetarna på Saab? Vad skall du köra nu då Oven? Vad jag vet så säljs inte Lada eller Trabant mer i Sverige? (ironi)

2009-01-28 @ 19:03:14
Postat av: Oven

Bara för att det "fungerar" så betyder inte att man måste acceptera det. Ju fler som arbetar för en förändring ju troligare att den kan ske. Förstår inte varför du är kritisk mot att en sosse får det som bestämts i systemet om du nu tycker att det ska fungera så. De regler som finns måste ju gälla alla oavsett vem det är. Men jobba gärna för en förändring eftersom du uppenbarligen har något emot det i vissa fall.

2009-01-28 @ 20:49:28
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0