Jaaa, jag vann!

Inte VM, men väl en biobiljett på bildfrågan förra månaden. Fick reda på det av en jobbarkompis som kom fram och sade grattis.
-Till vad? undrade jag som på grund av åskan och nattjobb inte haft på datorn på dagen och nu stod där som ett frågetecken.
Det är en uppskattad tävling bildfrågan på Lidköpingsnytt. Det blir lite interna tävlingar bland arbetskamrater om att vara först med rätt inlämnat svar och sedan diskussioner om hur man kunde se det o.s.v. Kul!

Något som inte är lika kul är väl den s.k. "politikerveckan" på Gotland. Något som verkar ha övergått till en politikernas festvecka där de kan parta utan att trakasseras för detta av pressen, som säkerligen är lika glada att de får vara med och parta och därmed utelämnar ev. skandalscener. Ett litet eget samhälle i samhället för politiker och media.

är det betydligt bättre att åka med dottern när hon skall rida, eller kanske bara titta när det är träning en skön sommarkväll.Eller åka till Framnäs IP, där det på lördagen hölls distriktsmästerskap för ungdom o juniorer. Det är härligt att se på ungdomar som idrottar. Vilka fina prestationer de gör. För att inte tala om alla föräldrar och ledare som grillar hamburgare, säljer kaffe eller krattar i en längdhoppsgrop.

Anton var nöjd, 8,58 på 3000m.


Idrotten förbrödrar, V sköter starten och C har speakerfunktionen.


Snabba tjejer gör sig klara för start.


Snabba grabbar, 10,98 blev segertiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0