Gott om tid,

är det ont om ibland. Arbete och "före helg hysteri" medger inte så mycket ledig tid som man önskar, särskilt inte när arbetet inkräktar på helgen också med arbete på midsommarafton. Ganska skönt ändå att arbeta sådana dagar ibland, ledig blir man ju ändå, men vid ett annat tillfälle bara.
I torsdags var det distriktsmöte i Karlsborg på Kanalhotellet. Mycket trevligt och för alla er som söker något utflyktsmål under sommaren så kan jag rekommendera kaffe och jordgubbstårta på Kanalhotellet. Det var nog den godaste jordgubbstårta jag överhuvudtaget smakat. "Kanalhotellsbakad", kan ju inte skriva hembakad eftersom jag inte vet om de som gjort den bor på hotellet.



Midsommarafton efter jobbet, ca 15,30 passerades Örtagsparken och det sedvanliga midsommarfirandet där. Gott om folk trots regnskurarna som kom emellanåt.



Nu är det ledigt fram till nästa lördag och med den väderkartan som tidningarna presenterade så får det nog bli några dagar på sjön med sol,bad och lite fiske så man får igång sommarkänslan ordentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0