Piratpartiet till höger om moderaterna.

"Falkvinge har en bakgrund i Moderata ungdomsförbundet och ettan på EU-valslistan, Christian Engström, var tidigare Folkpartist."

Piratpartiet börjar nu granskas lite nogrannare i sömmarna ju närmare en parlamentsplats de verkar komma och i internetfrågor kan de nog göra en skillnad, men för övrigt? Ja Engström säger att han kommer att låta gruppen sköta röstningen i alla andra frågor. Men de har ju inte ens bestämt sig för vilken grupp de vill tillhöra i EU så folk vet ju inte överhuvudtaget vad de får för politik. Att leva är ju trots allt lite mer än bara internet. Hur bra blir då resten?
Tycker det är synd att inte fler av PP,s väljare insett att Vänsterpartiet har samma linje i internetfrågorna, men med en hel politik för rättvisa och trygghet i övrigt.
Att sedan deras partiledare Rick Falkvinge kallar sig själv för "ultrakapitalist" och moderaterna för "någon slags halvmjäkiga socialliberaler", ja då får man osökt ruggiga vibrationer i kroppen, särskilt när man ser vilken orättfärdig politik som moderaterna redan för. Antagligen kommer inte PP,s medlemmar själva att ha råd att använda internet i framtiden om det är en ännu mer högerinriktad politik de vill föra om de skulle få den möjligheten. Frihet, men bara om du har råd med den! Jag förstår att de inte gärna vill prata om ngn övrig politik, eller ideologi rättare sagt, då hade de nog inte nått upp till enprocentaren en gång.


Kommentarer
Postat av: alf

Ja, tyvärr kom den här granskningen försent...

Jag skrev själv om Engström häromdagen.

Det här borde ex. Aftonsladdret ha grävt fram för ett år sedan om man haft ambitioner att vara en tidning åt vänster....

Förhoppningsvis får några fildelare kalla fötter före söndags

Trevlig helg o tack för din kommentar

2009-06-05 @ 22:40:27
URL: http://alfnorberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Demokrati är vad det heter, att haka upp sig på detta som OveN gjort är typiskt gammelpolitisk. En politik där rött egentligen är blått. En politik där blått eg är rött? Visst finns miljoner andra frågor på en partipolitisk skala. Men varför överhuvudtaget vara inlåst i dessa antika föreställningar? PP är varken eller, vi har våra mål vilka vi arbetar för, ifall OveN vill delta är detta en länk

http://forum.piratpartiet.se/Topic159589-56-1.aspx

2009-06-12 @ 06:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0