Falkengren ger ynkligheten ett ansikte!

Falkengren var långt borta från den självsäkra ego attityden i TV 4 nu på morgonen. Såg nästan ut som hon försökte kopiera Reinfeldts hundögon som han lägger upp i blåsväder. Tror hur som helst att hon är lite sent ute, det krävs nog en upprensning i den banken om förtroendet skall återvända. Hon verkade vara medveten om detta också. Kanske har hon börjat nedräkningen?
Samtidigt kan man undra om kritiken mot henne enbart beror på lönediskussionerna eller om det faktum att hon är kvinna också spelar in. Så mycket (berättigad) skit som hon får utstå för 2 miljoner bör ju rimligtvis sättas i proportion till de 150 miljoner i avgångsvederlag och pensionsförmåner som Nordeas VD roffade åt sig efter 1,5 års tjänst. Detta rann förbi som en "smygfjärt" i jämförelse. Tänkvärt!
Talade idag på morgonen med en man med mycket bestämda åsikter om SE bankens agerande sista veckan. Och att säga att han var topp tunnor rasande är att uttrycka sig lindrigt.
- Ska det behöva gå så långt som att några av de där skall bli skjutna för att de skall fatta, frågade han sig. -Det kommer att hända, sa han vidare om folk får det tillräckligt dåligt.
Så långt får vi väl hoppas att det inte skall gå trots allt men man undrar ju vad det skall till för att folk skall fatta ibland.

              


Kommentarer
Postat av: Bazooka

Ja och nu har facket fingret i syltburken då det visar sig att AMF delar ut bonusar i den högre skolan. Wanja gömmer sig under någon sten för närvarande och vill inte kommentera!

2009-03-14 @ 12:11:50
Postat av: Oven

Facket borde inte få äga aktier överhuvudtaget. Det går inte att sitta på två stolar samtidigt. Att facket dessutom är med och godkänner dessa bonusavtal genom sina styrelseuppdrag är inget annat än skandal. Jag har skrivit om detta flera ggr tidigare så det är inget nytt du kommer med Bazooka.

2009-03-14 @ 12:52:17
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0