Överskattad K-G Bergström?

Avslutade kvällen (efter jobbet) med att titta på K-G Bergströms Rakt på. Tycker det är frapperande att efter två och ett halvt år av borgerligt regeringsinnehav (inte styre, för styr gör de ju inte överhuvudtaget) och med den valrörelse som föregick detta ställdes inte en enda fråga om Reinfeldts sk arbetslinje, vart den tagit vägen eller om Reinfeldt upplever att han kan levt upp till de vallöften som alliansen utlovade om utanförskapet och arbetslinjen. Riktigt dåligt av K-G!
Helt klart verkar det vara att Reinfeldt sålt smöret och tappat pengarna. Från att ha hört Borgs alla predikningar om att de samlar pengar i ladorna under högkonjunkturen så finns det tydligen inte pengar till någonting längre om man lyssnar på Reinfeldt. Vart har de pengar tagit vägen då som de samlade i ladorna? Ja det mesta har gått till rika storstadsbor som egentligen inte hade något behov av dem och de som hade och kommer att få behov av dem i alliansarbetslöshetens Sverige kommer inte att se röken av någon som helst hjälp från staten. Helt i linje med Reinfeldts tidigare uttalanden, som t.ex:
""Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras."
Vem har förtroende för någon med en sådan människosyn?
 
Sverige, nästa?


Kommentarer
Postat av: Marcos

Mycket bra skrivet! Kunde inte sagt det bättre själv. Skapa debatten om de kraftiga snedsteg alliansens alla partier gör så kan det ju inte finnas någon människa med förnuftet i behåll som kan stödja den hycklande samlingen partier!



MVH, Marcos

2009-03-18 @ 22:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0