En representant för arbetare?

Nej absolut inte, men däremot för de som vill utge sig för att vara arbetarpartiet "Nya" Moderaterna.
Gustaf Douglas, en av Sveriges sjunde rikaste med en nettoförmögenhet på 15-16 miljarder kronor 2008 (källa: Politikerbloggen). Sitter i Moderaternas partistyrelse och utövar ett direkt inflytande över moderaternas och även regeringens politik. Även insamlingsgeneral där han tydligt visat att även egna regler skall kringgås. Ordförande i partiets bolag Arvid Lindman AB. Bolaget blev framförallt under valet 1998 känt för att erbjuda kraftiga överpriser
för annonser i moderaternas medlemstidning Medborgaren till företag som ville stödja partiet,
så att moderaternas policy om att inte ta emot bidrag från företag kunde kringgås. Tycker detta säger en hel del om moderaterna och deras brist på rättskänsla. Alla medel är tillåtna så länge de själva gynnas. Alla andras åsikter om deras agerande viftas bort med trams, avundssjuka och liknande. Ofelbara übermänchen (psykopater)? Jag undrar hur många arbetare som verkligen tror att Gustav Douglas på något sätt skulle vara intresserad av att tillvarata deras intressen?
Jag undrar också om han fick nöja sig med enbart några hundralappar i skattesänkning, allt inkluderat? Ja det finns mycket att undra över vad det gäller moderaternas påstådda agenda.

Gustaf Douglas, en arbetar-representant. Skrattretande!



www.fotoakuten.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0