"Skattesänkar M" vill ha datorskatt.

De som säger sig vilja sänka skatten, moderaterna vill nu införa skatt på datorn. Ett slags TV licens för datorer. Varför?
Kan man anta att moderaterna gärna vill sänka befintliga skatter men inte har något emot att införa nya? Ny skatt på bilförsäkringen var väl det första exemplet och nu bygger man vidare. Vilka stollar!


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove



Inga nyheter, högern plockar gärna in pengar från massorna för att kunna betala herrefolket. Detta är gammal "ädel" och välkänd högerpolitik, ingenting har egentligen förändrats ideologiskt de senaste 100 åren oavsett hur samhället förändrats. Mer åt de rika har alltid och kommer alltid att vara ledstjärnan för högern.

2009-05-26 @ 19:13:10
URL: http://ronson.blogg.se/
Postat av: Mats

Så herrefolket kommer befrias från den föreslagna datorskatten då? Eller vad menar insändaren Ronny?Det var minsann en större nyhet än själva nyheten isåfall =)

I övrigt håller jag faktiskt med dig den här gången Ove på ett sätt. Även om jag varken hört eller sett några förslag på den påstådda skatten så skulle det verkligen vara riktigt "puckat" om det är sant. Hoppas den utredningen, om den finns, bestämt förvisas till papperskorgen där den hör hemma.

2009-05-27 @ 15:15:46
Postat av: Mats

God afton Oven!



Din blogg-artikel om den sk "datorskatten" intresserade mig så jag ville veta mer om den.

En sökning på google, moderat.se, regeringen, riksdagen, de störtsa kvällstidninganrna m.fl gav dock ingen träff på detta över huvudtaget.

Några träffar om ett socialdemokratiskt förslag om datorskatt för några år sen hittade jag men inget nytt.

Skulle vara intressant om du kunde länka till din källa, för det har du väl en?



Fortsatt trevlig kväll.

/Mats

2009-05-30 @ 19:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0