Bodström är "rökt"!

Och det på ett sådant klantigt sätt så just bara det borde diskvalificera honom från vidare representation för sossarna. Att vara "ledig" med full lön från riksdagen för att samtidigt arbeta med ett annat inkomstgivande värv behövs ju inte direkt någon Einstein för att förstå att det inte är godtagbart. Att sedan Österberg går till försvar för Bodström med motiveringen att han är så speciell och viktig, ja viktigare än andra gör väl att även Österberg borde vara rökt. Hur skall en sån, med trovärdigheten i behåll kunna tala om allas lika värde är nog något som ger Mona en del huvudbry just nu.
Tyckte sossarna gjorde bort sig rejält redan när de satte Bodström som första namn i Stockholm. Någon mer hatad av ungdomsgenerationerna (datagenerationerna) gällande FRA och Ipred får man väl leta efter. Han fick ju till och med ge namn åt denna samhällsutveckling, "Bodströmsamhället". Sossarna behöver nog en rejäl självrannsakan och kanske byta ut ett och annat namn för att komma tillbaka något så när till sina ideologiska rötter. Nu verkar de vara lite vilse i dimman. Våga vara Vänster!


Kommentarer
Postat av: LIGIZT

Håller med fullt i detta inlägg, att S först ville ha denne TB till justitieminister ännu en gång för att sedan göra den tillika till nån slags "ungdomsförespråkare" i STHLMområdet (är dåligt påläst) är inget annat än ett totalt självmål inom socialdemokratin. Många röstar säkert efter finanskrisens härjningar på oppositionen, vilket är helt oki enl mej. Men en röst på S är ungefär lika illa som en röst på M (samma skit om ej värre) Sitter alliansen kvar efter nästa val så finns bara sossarna att skylla på. Jag undrar vilken sten S har sovit under de senaste åren? En skam för arbetarrörelsen, en skam för rättssäkerheten. Anklaga gärna Alfons men glöm inte Bodströmsamhället eller Monas totala ointresse för att ändra riktning. En opposition utan S vore starkare oavsett framtida valresultat. Låt S ha en egen opposition, där Bodström o Mona håller ställningarna.

2009-10-12 @ 02:41:02
URL: http://piratpartiet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0