Bra V-förslag och fortsatt orättvisa alliansförslag.

Ful sysselsättning och ett upprivande av FRA och IPRED lagar är riktigt bra. Full sysselsättning måste ju alltid var målet i ett vänstersamhälle så att vi delar kakan så rättvist som möjligt. Motsatsen är ju allianspolitiken som bygger på motsatsförhållande mellan det stora flertalet människor till några få´s fromma.
Detta ser man också klart och tydligt i de små minidebatter man ibland blir inblandad i. Alliansanhängarna vill öka rörligheten på arbetsmarknaden genom att öka otryggheten för de enskilda. Att öka en ev. rörlighet genom att människor får bättre trygghet existerar inte i deras värld.
Som ett brev på posten så kommer då ett Centerförslag om att sänka den statliga skatten och få bort värnskatten. Detta förslag kommer man med nu när man redan lånar till skattesänkningar. Mer pengar till dem som sämst behöver det. Öka klyftorna ännu mer! Sverige har verkligen blivit ett egoismens Mecka under Alliansen.

FRA och IPRED behöver väl knappast kommenteras längre. Det är ju så självklart att dessa rättsosäkra lagar omgående skall tas bort. Att inbilla sig att FRA lagen är något annat än ett sätt att spionera på vanliga Svenska medborgare är att vara väldigt väldigt naiv. Det lär knappast finnas någon terrorist som är så korkad att han skulle skicka okrypterade meddelanden om han planerar att utföra något dåd. Och då är FRA lagen helt verkningslös om inte det verkliga syftet är just att kontrollera de egna medborgarna, som sagt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0