Hästhoppning, arbete och en bandyvärldsmästare.

Några timmars extra ledigt på förmiddagen för att följa "dotera" när hon skulle tävla i den nationella hopptävlingen hos Lidköpings ridklubb blev det något oplanerat idag eftersom hon efteranmälde sig till att vara med i ytterligare en klass förutom fredagens. Det blev en lyckträff för henne så den ledigheten behövde man inte ångra.
Strax innan det var dags för henne att göra entré på banan så fick jag mig även en liten pratstund med en av Villas världsmästare, nämligen Johan Andersson. Hans respektive har ridsport på sin dagordning.
Johan var för övrigt väldigt nöjd med lördagens bandymatch i Västerås mot Västerås som Villa besegrade med 6 -2. Johan är en riktigt trevlig prick, ja lika trevlig vid sidan om banan som han är bra på densamma.
Sen var det bara till att ge sig iväg till arbetet och försöka få ihop till alla utgifter man skaffar sig ;-)


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej OveBara att gratulera "dotera", och självfallet farsan, till en fin placering. Att hon tävlar på ridskolehäst (visserligen en bra sådan) gör prestationen ännu vassare. Du får nog ta och köpa en häst till Jennifer, det skulle kunna bli riktigt bra. Vi hörs.

2009-10-12 @ 09:01:24
Postat av: Oven

Tackar Ronny, och beträffande hästen så mottages sponsorer tacksamt ;-)

2009-10-12 @ 13:05:30
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0