"Kådisen" Holger gör bort sig igen.

Holger Gustavsson (KD) försvarar i en artikel kristdemokraternas (från ny demokrati stulna) begrepp verklighetens folk. Tydligen är Holgers minne av lika usel kvalité som Hägglunds eget. Trots att det var ett himla liv på kristdemokraterna mot just ny demokrati när de använde sig av uttrycket så är man så fullständigt skrupelbefriade att man inte drar sig för att använda uttrycket själva nu. Kan syftet vara att försöka locka några röster från SD? Att det är av populistiska skäl torde stå utom allt rimligt tvivel. Det är ju snart valår och KD lever farligt nära 4 % spärren, men att man skulle vara så desperata att man tar till detta var "nästan" lite förvånande.
Enl. Holger står KD för allt gott i samhället och Vänstern för eländet. Och han tar några riktigt korkade uttryck till sin hjälp.

"Vi vill att politiker tar sitt ansvar för jobb, vård, omsorg och skola, och låter vår vardag vara upp till oss själva. Men oss hittar vänstern av någon anledning alltid något fel på."

Ja han hittar ju uppenbarligen inte KD´s brister själv. Allt fler blir arbetslösa i en rasande takt och omsorgen, vården och skolan svälts och privatiseras.

"Vi kristdemokrater vill ge människor mer frihet att göra sina egna val."

"Vi kristdemokrater vill därför sätta stopp för synsättet att bara ett livsval är riktigt, där alla måste välja på samma sätt för att passa in i mallen."

"politiken ska stödja - inte styra - människors livsval."

Hur får Holger ihop detta med deras inställning i frågan om könsneutrala äktenskap???????
Till slut måste jag kommentera det mest cyniska påståendet Holger gör. Och här spottar han verkligen på alla dem som nu skickas ut i arbetslöshet efter alliansens försämringar av a-kasse ersättningar o.dyl.

"en politik för jobb och sänkta skatter för låginkomsttagare, så att människor kan sluta oroa sig för 100-lappen till skolutflykten."

Detta är cynism och hån på högsta nivå. Vilka arbetslösa, blivande arbetslösa eller sjuka kan sluta oroa sig för den 100-lappen?

Det är väl bara att hoppas på det bästa för Svenska folket så att detta kristna fundamentalistiska parti inte når upp till 4% spärren i valet 2010. De bäddar verkligen för det själva med alla sina lögner om hur de värnar om allt och alla när de sen i den praktiska politiken är med och gör precis tvärtom.


Dåligt minne eller blåljug?
Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej OveVad säger man om dennen krumelur? När jag läste Holgers artikel första gången så blev jag så förbannad att jag trodde jag fattat vissa påståenden fel. Andra genomläsningen gjorde att det inte längre fanns nån risk att jag missuppfattat, Holger uttrycker sig på detta viset, om sjuka, arbetslösa och "verklighetens folk" som han kallar oss. Som jag skriver i kommentaren på LN så vore det en fröjd om han skickar sin artikel till så många tidningar som möjligt, det borde väl öppna ögonen på de stackars satar som fortfarande tror på detta dögrävarparti. Nu vill man ju dessutom underlätta alkoholförsäljning också enligt Hägglund, det är tydligt att partiet kan ta till vad som helst för att locka till sig några extra röster. Oponionsundersökningarna kan till och med få Hägglund och Holger att svära i kyrkan om det möjligen skulle ge ett par röster från anarkister. Fy fan för denna politik.

2009-10-20 @ 11:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0