Naiva liberaler!

I takt med att SD allt oftare kommer på tapeten så ser man också här och var reaktioner på detta från alliansföreträdare. En del väljer att tiga och andra bedyrar hur mycket de värnar om människor och att alla skall ha det bra för detta påstås då vara kännetecknande för liberalsimen. Vet inte om de är enbart naiva eller om de kan vara så dåligt upplysta om vad deras egna företrädare håller på med inom regeringskansliet. Kanske tror de sig själva vara slipade på något speciellt sätt så att de minsann skall visa att de kan lura "die dumme schweden". Man upphör inte att förvånas över alla spretiga uttalanden som görs från alliansföreträdarna. Sanningen är ju ganska lätt att konstatera idag när man ser resultatet av deras segregerande politik på alla områden. Det är skolan, skatterna, idrotten sjukvården med mera med mera. Som krona på verket så kom ju Reinfeldts idiotiska härskarteknik i morgonsoffan hos SVT där han vägrade svara på frågan om han kunde tänka sig att bilda regering med stöd av SD. Här presenterar han "sanningen" om var alliansen står någonstans i frågan sen kan övriga sk liberaler ute förskingringen försöka hävda vad de vill. Svart på vitt även om det är färg TV :-)


Kommentarer
Postat av: LIGIZT

Kan ej låta bli att undra ifall detta klippet är fabricerat eller så? För inte kan väl en statsminister vara så in i helvetes korkad att han lägger sin politiska karriär bakom sig så lättvindigt?

Sen tycker jag inte du skall dra alla "liberaler" över en o samma kam, visst FP fortsätter att kalla sig något de INTE är (o aldrig heller varit enl mig)

Saxat ur wikipedia http://sv.wikipedia.org/wiki/Liberalism Att sen denne F.R får regera över Sverige är för mig en gåta. Ett ÄNNU hemskare Sverige med allians + gamla nazister i regering skrämmer iaf mig ordentligt. Piratpartiet kallar sig gärna för ett liberalt parti,men Piratpartister har även egna åsikter. Ingen partipiska finns där o våra möten sköts med total insyn o deltagande av alla medlemmar. Medlemmar som ej behöver betala för sin demokrati genom galna medlemsavgifter (det är frivilligt) PP ser SD som en av de största motståndarna i alla kommande val o politik. Vi strävar efter ett öppet kunskapssamhälle fritt för ALLA. Hur mkt kunskap fanns där i nazityskland för ej allt för lång tid tillbaks? Det var inte mkt roligare i stalins sovjet heller för den delen,där var det knappast liberalt. Dock har vänstern (tror jag) tagit avstånd från gamla galenskaper i Sverige.

Nordkorea,kina är väl inga direkta föredömen enligt mig. Det vänstern kan tillföra i en ev regering är (som jag ser det) en mer arbetarvänlig politik än "nästanmoderaterna S" SD är o förblir gamla (nygamla)nassar precis som de nya moderaterna är samma skit som för 50år sedan, så det så! Hehe

2009-10-20 @ 03:56:17
URL: http://www.piratpartiet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0