Sossar, bandy och LRK.

Att sossarna har sin kongress är väl knappast någon med det allra minsta politiska intresse som missat. Undertecknad har sporadiskt tittat och lyssnat lite emellanåt och idag såg jag när "foten"(Ingvar Carlsson) äntrade talarstolen och gjorde ett bejublat och engagerat framträdande. Lite kuriosa var när han berättade om sin första tid efter politiken. Då tog han och frugan bilen och äkte ut i Europa och upplevde den där underbara frihetskänslan när man kan åka precis vart man vill. Kuriosan i sammanhanget var att jag häromdagen lyssnade på Radio A i Lidköpings närradio och där intervjuade Stoffe (programledaren) Pia Ehn från Lidköping som deltog på kongressen. Allt var perfekt ordnat sade hon ända tills Stoffe frågade om boendet. Ja det var allt annat än bra enligt Pia. Ja inte att själva boendet var dåligt, men man bodde centralt och fick gå ganska långt för att komma till centralstationen och även när man kom ut till Älvsjö hade man en bra bit att gå. Så jag tog faktiskt en taxi till centralstationen sa hon.
Två socialdemokratiska företrädare på kort tid som båda förstod bilens överlägsna förmåga framför kollektivtrafikens. Varför låter det aldrig så när det skall fattas beslut om bensinskatten????????

Villa Lidköping BK gjorde sin elitseriepremiär idag mot Värmbol-Katrineholm. Matchen var i stort sett slut efter 5 minuters spel och slutresultatet skrevs till hela 3 - 15. Underbart för Villa men antagligen lika ledsamt för V-K. Hursomhelst så lär det nog borga för en fin publiksiffra på Onsdag när Sandviken kommer på besök.

Lidköpings ridklubb hade sin traditionella spökafton idag. Det är ungdomssektionen som håller i trådarna där och det är mycket uppskattat av de yngre förmågorna. Tänk att det är så roligt att låta sig skrämmas. Det var nog bara hästarna som höll sig "ko-lugna". De blir bara rädda för saker som inte ser farliga ut verkar det som :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0