Tack Danmark!

Äntligen kanske vi kan slippa Lagerbäck! Och äntligen kanske vi kan slippa Mikael Nilsson som högerback! En sådan säkerhetsrisk som han varit när han tvingats spela på den positionen och utan att den käre Lagerbäck sett detta tidigare är inget annat än katastrof. Och katastrof är ju vad detta kval nu ser ut att bli om inte miraklernas mirakel skulle ske. Men orkar man genomlida ett mästerskap till med Lagerbäck vid rodret? Nej knappast.

Naturligtvis hade man ju helst sett att Sverige vunnit matchen. Men inget ont som inte har något gott med sig.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej OveLAGERBÄCK! För två år sedan var jag kanonsäker på att detta fotbollens missfoster skulle sparkas från sin post med omedelbat verkan, men icke. Att vara intrampad i Svenska Fotbollsförbundets korridorer verkar vara det enda sättet att vara säker på att få behålla jobbet oavsett om det är ekonomikris, arbetslöshetskris eller svininfluensa som härjar. Att denna odugling fått behålla jobbet visar väl om något på att ryggkliarna är de som klarar sig i all lägen. Heja Sverige, vi kan i alla fall glädja oss åt att Villa vann i Västerås samt att LRK genomfört ännu en fantastiskt fin tävlingsdag. Ha det bra´.

2009-10-10 @ 23:43:09
Postat av: Ulf Sandberg

Hej,

hur man än räknar, vilka faktorer, variabler o komponenter man använder, så är resultatet detsamma - det svenska fotbollslandslaget gjort i kval till mästerskap är oöverträffat.

England har missat, Kroatien, Spanien, Holland - och hur många andra som helst - Danmark två ggr om ...

Lagerbäck är jobbig o visst vändas man över hans förutsägbart ...

Dessutom är både han o Roland Andersson justa killar.

2009-10-11 @ 00:27:48
Postat av: Oven

Även om de är justa killar Ulf, vad har du vunnit genom att klara ett kval? Det är väl ändå i själva mästerskapen det skall presteras.

2009-10-11 @ 07:17:36
URL: http://ove.nordstrom@lidkoping.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0