Tomhylsan gör själ för sitt namn!

Alliansen har nu tillskansat sig möjligheten att kartlägga folket in i minsta detalj med sin förbannade FRA lag. Självklart skall och måste försvaret signalspana, men inte i bredbandskablarna. Där har de överhuvudtaget inte att göra och inget att hämta heller för den delen. Om någon terrorist eller främmande makt har något på gång mot Sverige så lär de ju ändå skicka informationen krypterad och då kan inte FRA göra något ändå. Men alla svenskar som inte krypterar, de kan man kartlägga och spana på. Och trots att tomhylsan och hans övervakningsexalterade allianskamrater fått detta förklarat för sig så skiter de bara i det. Ta bara alla remissinstanser som preciserat och påvisat alla fel i alliansens totalitära lagförslag, de skiter fullständigt i dem också.
Bland det allra dummaste de hittat på är väl den NYA "domstolen" som de själva kallar den. Regeringen utser en domare som skall övervaka regeringen???????????????? Ja det säger väl det mesta om vilket rent förakt för allt vad demokrati heter som de här pajasalliansarna visar. För att inte tala om hur de säger sig skydda den personliga integriteten. Först skall de kolla informationen och om den visar sig vara utan relevans så skall den förstöras. Alltså , bryt först mot lagen och om informationen är utan relevans så förstör den och vips så har man inte brutit mot lagen längre. Så djävla korkade är dessa alliansmänniskor. Inte undra på att det att det ser ut som det gör på jorden.
Att Tomhylsan gör själ för sitt namn kan man verkligen slå fast. Så mycket arbete för ingenting, absolut ingenting av värde för landet. Och tomhylsans prat om yttre hot gör väl att man får permanenta don Quijotebilden när det gäller alliansstolligheterna. De slåss mot en fiende som inte finns.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0