Uranbrytningen på tapeten igen.

Tydligen är Centern mot kärnkraften igen, iallafall deras lokala politiker. Maudan lär nog ändå få vika sig mot Folkpartister och Moderater inom rikspolitiken i och med att hon redan gett dem ett finger. Vips så tar de genast hela handen och så får Maudan stå där med byxorna nere.
Nu agerar hon istället mot uranbrytning (i Sverige får väl tilläggas). Att importera uran som skitar ner och förstör landskap och miljö för ex. aboriginerna i Australien eller andra grupper i andra länder har hon tydligen inga problem med. Tala om dubbelmoral! Men så går det om man säljer ut sina ideal. Makten var viktigare för Maudan!
Uranbrytningen är också något som debatteras på Lidköpingsnytt för tillfället. Kommentarerna där är väl inte så mycket att gå in på men man kan ju ändå nämna den mer moderata delen av dessa som menar att det är okunskap hos alla andra som gör att de är emot uranbrytning i Sverige. Som vanligt när moderater är inblandade så vet ju de hur allt förhåller sig, andra är ju alltid fullständiga nollor. Så för att göra "besservissermoderaterna nöjda så länkar jag här till en artikel om just uranbrytning och hur det ser ut vid de gruvor i världen där uran bryts.

http://biphome.spray.se/monetar/m2/uranbr/uranbryt.htm

Eller klicka på bilden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0