"Verklighetens" Hägglund.

Ny demokratiska Kristdemokraterna? Ja desperationen hos KD verkar inte veta några gränser. Nu drar man till med gamla slagdängor från Ny Demokrati´s storhetstid i ett försök att vinna lite popularitet. Att journalisterna så väl mindes detta måste ha känts som en riktig taskspark för Hägglund, för han kom inte alls ihåg detta som vållade ett sånt spektakel i Riksdagen för 15 år sedan. Träna minnet Göran så slipper du kanske stå med byxorna nere nästa gång du försöker dig på ett sånt här billigt trick.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej igen Ove



Kunde bara inte motstå "inbjudan", denne tragikomiske figur som påstår sig värna de små människorna blir enbart patetisk. Som du skriver så tar Kris(t)demokraterna till vilka medel som helst för att överhuvudtaget bli uppmärksammade. Att uppmärksamheten innebär att alla skrattar åt eländet verkar inte bekomma denne alliansclown det minsta. Hägglund trampar gladeligen fram på denna dumhetens stig och Spiken-Holger hänger på av ren självbevarelsedrift, tack och lov verkar allt färre följa dom i spåren vilket faktiskt ger oss lite hopp om en ljusare framtid.

2009-10-01 @ 21:23:29
Postat av: Oven

Tjena Ronny, kul att se att du inte lämnat cybervärlden helt och hållet. Alliansarna skapar verkligen hur mycket dumheter som helst att kommentera. Eller en hel sjö att ösa ur.

Vi synes.

2009-10-01 @ 22:02:22
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0