Obama skjuten!

Högerkrafterna i USA fick nog! Sjukvårdsreformen Obama ville genomföra var tydligen droppen som fick bägaren att rinna över o.s.v. o.s.v..................

Ja det är inte utan att man undrar om och när dessa rubriker kommer att pryda våra löpsedlar. När man hör högerns argumentation om att USA är den sista fria delen av världen och att man inte som Europa vill rasa ner i socialismens avgrund o.s.v.
Detta p.g.a. att presidenten vill se till att ALLA skall ha möjlighet att få sjukvård. Att inte detta anses vara en självklar mänsklig rättighet visar väl om något vilken skillnad det finns i betydelsen av ordet frihet. Det är denna sk "frihet" som vår allians härhemma också propagerar för, inte alla men de som verkligen bestämmer har ju visat sig ha en politik utåt och en dold agenda inom den "innersta kretsen". Skrämmande! Men det är många som går på detta billiga "frihetsargument" trots allt. Och man kan väl inte säga annat än att ordet frihet låter bra, tills man förstår tolkningen av det. Då kan det vara allt annat än trevligt.

Född fri!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0