Att "svära" i kyrkan!

Kristdemokraten Michael Malmborg trodde tydligen att han var "snabb" när han i en kommentar hos Lidköpingsnytt efter Ohlys uttalande om att man i framtiden inte kan utesluta att man kan behöva justera upp skattenivåerna för löntagarna för att utjämna skillnaderna Alliansen skapat mellan pension och lön.
Detta tolkade Malmborg som att: "Ohly avser att höja skatten för löntagarna. En fabricerad lögn, ungefär som att svära i kyrkan alltså, vilket jag också frågade honom om. Nu kan jag i.o.f förstå att Kristdemokraterna i frustration över egna uteblivna framgångar politiskt i regeringssamarbetet kan överreagera och försöka ta ut frustrationen på någon annan men detta var ändå väl "lågt". De Rödgröna har ju en gemensam överenskommelse som klart och tydligt deklarerar att skatten skall sänkas för pensionärerna, vilket jag också citerade för honom. Man kan ju för övrigt vända på saken och fråga Malmborg om KD kan lova att aldrig höja skatten för löntagarna framåt i tiden. Vad tror ni han skulle svara?
Eller om de fortfarande driver frågan om att vårdnadsbidraget skall höjas till 6000:- nästa mandatperiod? Något som M och FP tog död på för sin Allianspartner redan innan valrörelsen riktigt kommit igång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0