Maud vill börja utförsäljning av Vattenfall!

Föga förvånande vill Centern nu under Mauds ledning(?) börja utförsäljningen av Vattenfall. Hon försöker dock dölja sin verkliga agenda genom att hävda att man skall använda pengarna (10 miljarder) för att starta ett nytt bolag som tillsammans med privata aktörer skall investera i nya energilösningar och gröna jobb. Anledningen skulle vara att det saknas riskkapital????????????
Efter den enorma förmögenhetsöverflyttning som Alliansen denna mandatperiod genomfört så påstår hon ändå att det saknas riskkapital! Jag skrev om detta för någon vecka sedan i samband med att SVT i ett nyhetsinslag berättade att Svenska riskkapitalister inte vågade satsa när svensk miljöteknik nu istället exporteras till andra länder.
Tydligen såg Maud också SVT:s inslag och hittade ett alibi för att sälja ut även Vattenfall.
Det vore väldigt enkelt annars idag att via Vattenfall starta ett bolag som Maud nu vill utan att för den skull sälja företaget eller delar av det (till en början).
Varför är det så viktigt för borgarna att hela tiden göra folket fattigt? För det är detta de gjort hela mandatperioden redan vilket också EU statistiken visar. Är de så fullständigt intelligensbefriade så har de inget i riksdagen att göra! Man kan väl hoppas att Maud nu slagit i sista spiken för att inte nå över 4% spärren!  DN debatt.


Kommentarer
Postat av: Roffe

Hej.

Det är väll solklart, det är för att sälja till vänner och bekanta som sen kan tjäna grova pengar på elmarknaden där vattenfall är ledande,det är ju en guldgruva,givetvis på skattebetalarna,det är ju i mina ögon kriminellt.

Dom största bedragarna och giriga personer är ju givetvis dom som har pengar och har möjlighet att manupilera folket som dom vill,det är ju inte dom som sitter i fängelset som är dom verkliga skurkarna, dom har väll inga pengar, dom stora klarar sig och sitter i kavaj och slips.

Roffe

2011-01-21 @ 16:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0