Begravs "hundarna" med Bert?

Götenes nya kommunfullmäktige hade "förtroende" för den gamla majoritetens kommunstyrelse och röstade igenom det katastrofalt dåliga (för Götene kommun) arrendeavtalet med Bert Karlssons bolag. Detta trots att Bert skämde ut sig genom att börja gasta och gapa i fullmäktige så att han visades ut. Ett handlande som bara det borde fått fullmäktigeledamöterna att dra öronen åt sig.
Får väl trots allt berömma denna avgående kommunstyrelse för att de genom att inte utreda alternativen lyckades skrämma upp ett tillräckligt stort antal ledamöter med att det inte fanns någon annan väg ut nu än arrendeavtalet.
Sanningen torde vara att man nu får ytterligare tid på sig att begrava alla hundar som döljs i detta oerhört misskötta ärende. Man undrar vad som krävs för att vissa människor skall inse sitt felaktiga handlande?
Nåväl, nu är beslutet fattat och härmed står Götene i skuld till Bert Karlssons bolag med 600 000 kronor (minst) fr.o.m den 1/1-11. Bra start?
Jag har nog aldrig i hela mitt liv tidigare upplevt så många lögner och osanningar i någon hantering som i denna fråga och under en så kort tidsperiod (från valet till nu). Och att detta sker i demokratiskt valda församlingar är än mer skrämmande. Extra skönt att veta att vi då kan stå upp för våra ställningstaganden till 100%.


Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Bar han sig illa åt, er affärspartner??

2010-12-28 @ 00:14:53
Postat av: Ove Nordström

Bara förnamnet Jörgen. Tydligen missade de som kritiserade Månsson Berts "bravader", för detta hördes ingen kritik om. Personligen skulle jag aldrig gjort ngn affär med en som beter sig så.

2010-12-28 @ 16:53:43
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Ronny Carlsson

Bert har ett sen länge inarbetat valspråk: "Inte så viktigt vad som skrivs, huvudsaken är att det skrivs". Han vet hur en (marknads)-slipsten skall dra´s den mannen.



Fan vet, kanske kan den idiotiska tanken med Arn-landet repareras av Bert med Äventyrslandet. En vågad chansning men den som inget vågar ej heller vinner nåt. Håll tummarna!

2010-12-28 @ 18:52:37
Postat av: Ove Nordström

En vågad chansning med "fel" pengar Ronny. Nu är vi där vi är och jag kan garantera dig att ingen blir lyckligare än jag om det visar sig att anläggningen nu skulle bli en framgång.Jag är dock inte kritiskt till anläggningen, utan handläggningen. Det får dock bli en lång framgång om man skall plocka tillbaka 100 miljoner.

2010-12-28 @ 22:29:36
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0