Jag hade fel!

Politikerna i KS i Götene hade ingen skam i kroppen (Evalena Öman V undantagen), jag hade alltså fel.
I måndags återremmiterades ärendet om arrendeavtalet för Medeltidens Värld tillbaka till KS p.g.a. bl.a. det bristfälliga utredningsunderlaget. Fullmäktige var slut efter kl.22 och redan på onsdagsförmiddagen hade KS "utrett" hela underlaget och skickar nu ärendet till ett extrainsatt KF den 27 dec.
Man har alltså på ett dygn utrett detta omfattande ärende som kan orsaka stora förluster för Göteneborna för lång tid framöver. Är detta ansvarsfullt? Eller är det någon ny sorts "superpolitiker" som intagit KS helt plötsligt (majoriteten ovetande)? Nej det är samma gamla politiker som trixat och fifflat från dag ett! Har ni förtroende för detta kära Götenebor?
För en lekman och fritidspolitiker som undertecknad så framstår det som att resultatet av arrendekontraktet kommer att innebära 0 kronor i intäkt för Götene kommun efter ett år och ytterligare 0 kronor i intäkter efter år två o.s.v.
Samtidigt kommer kommunen att ha utgifter till en ospecificerad summa men kan under tiden samtidigt på ett kontrollerat sätt skriva ner anläggningsvärdet. Är det vad Göteneborna förväntar sig? De får betala och arrendatorn får vinsten samtidigt som ett antal politiker kan smita undan med svansen mellan benen och slippa stå för vad de har gjort. Det är ju alltid lätt att vara efterklok!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0