"Gamla" Villa tillbaka!

Villa Lidköping fick verkligen sin revansch på Haparanda Torneå. Ett Haparanda som var totalt chanslöst mot ett motiverat spelsuget hemmalag. Samtidigt skall man komma ihåg att HT  hade en match i benen från igår. Detta tar dock inte ifrån Villa sättet man spelade på. Hela laget deltog, både offensivt och defensivt och det var en fröjd att se Villa försvaret grupperat på mittlinjen igen. Första halvlek var fullständigt strålande!
Andra halvlek började däremot som de senaste matcherna har varit. Hela laget föll tillbaka på egen planhalva och den rätta focusen och viljan verkade återigen saknas. Tydligen var HT:s tidiga reducering en väckarklocka för efter denna så öste Villa in mål. 12-3 slutade matchen efter 5-1 i paus, ett pausresultat som var smickrande för Haparanda.
Spelarkritik är svårt att gå in på efter en sån här laginsats men jag måste säga att Pär Fahlén överraskade väldigt positivt och då framförallt i första halvlek. Och så naturligtvis Robin Olssons pigga framfart i andra halvlek. Nu är det bara att längta tills slutspelet sätter igång.

Skaraborgs egen riksdagsman Egon Fridh (V) var väldigt nöjd med vad han fått se efter första halvlek.


Jesper Bryngelsson drar dit en av Villas straffar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0