Villa - Edsbyn i kvarten.

Dagens match mot Katrineholm började i dur och slutade i moll. Efter en strålande inledning av Villa med 1-0 efter 48 sek. och 3-0 efter nio minuter vilket sedan blev 5-1 efter 23 min. så lade Villa av helt, tyvärr. Slutresultatet 8-6 är en vinst men inte mer. Bara att glömma och blicka framåt mot kvartsfinalerna mot Edsbyn. Kan bli en riktigt rolig "serie" att titta på med mycket bra bandy i den fina arenan.
Arenan ja, mycket fin och det skall den väl också vara för 212 miljoner. Nu skall man ju fixa till ljudanläggningen också (äntligen). Men, aldrig får man vara riktigt nöjd. I detta 212 miljoners bygge så möts man på ståplatsläktaren av en sladd som hänger ner från TV balkongen till spelargången. Detta reagerade jag över direkt på annandagens invigningsmatch men tänkte att det var ett tillfälligt provisorium då. Men icke, i denna grundseriens sista match så hängde sladden fortfarande där. Hur svårt kan det vara att ta ut en elfirma och ordna till ett par kontakter för att slippa detta irritationsmoment?

Kablar också!

 

Beträffande helgens regionala ryttartävlingar hos Lidköpings ridklubb som jag skrev om igår så blev de inställda. Klokt med tanke på väderutsikterna naturligtvis men samtidigt synd om klubben som verkligen satsar på att få ihop fina arrangemang.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0