Får Littorin ett grällt orange kuvert av Beatrice Ask nu?

Littorins brott skulle alltså enl. Aftonbladet ha bestått i att han köpt sex. Naturligtvis så förnekar han hela saken, vad annat kan han göra efter teaterföreställningen han höll i samband med sin avgång. Detta är ju naturligtvis en personlig tragedi och man får väl hoppas att en frisk och sund Littorin aldrig skulle handlat på detta sätt. Å andra sidan så använde han ju sig av en fuskexamen i sin meritlista så man undrar ju lite hur karln är skapt egentligen? Dock finns ju inget försvar för att en minister handlar på detta sätt och samtidigt sitter i en regering som säger sig vilja skärpa straffen. Det vore ju naturligtvis omöjligt för Beatrice Ask att driva och det framstår väl med all önskvärd tydlighet att det är Reinfeldt som talade om för honom att han inte kunde stanna kvar.
Vad man mer frågar sig är om det är talande för Moderaterna med en så fruktansvärt nedlåtande syn på kvinnorna? Stegö fick lämna för att hon inte betalt TV licensen men Billström fick vara kvar. Maria Borelius hade heller inte betalt TV licensen, hon fick också gå men Billström blev som sagt vad kvar. Borelius hade ju också haft "svart" barnflicka eftersom hon inte hade råd att anställa "vitt" sa hon. Inkomsten under 90 talet var visst 16 miljoner plus att de hade sommarstugan ägd av ett eget bolag på Jersey och på så vis undkommit ytterligare miljoner i skatt. Och nu Littorin till detta med sexköp och falsk meritlista.
Det är inte utan att man börjar förstå vad det "NYA" står för i partibeteckningen. Gör vad du vill så länge det inte blir offentligt, då är du ngn slags hjälte hos Moderaterna. Allt accepteras! Lag och ordning skall enbart gälla "vanligt" folk.

Inte utan att man nu bättre förstår varför Alliansen valde en gräll orange färg att representera dem.

Littorin-orange?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0