Mörkrets furstar, liberala psykopater!

ACTA förhandlingar ang. patent och upphovsrättsfrågor har skett bakom lykta dörrar skriver Eva-Britt Svensson på sin blogg. Inte nog med att man mörkat för folket, inte heller EU parlamentet har informerats. Däremot har upphovsrättslobbyn och storbolagen i USA hållits informerade och t.o.m. fått vara med och påverka processen.
Det är liberalismens högermän, de som "påstår" att de är frihetens företrädare och demokratins beskyddare som gör på detta sätt.
Läs mer på DN.
Lite ironiskt också, att då samtidigt läsa Folkpartisten Per Johnssons artikel på Lidköpingsnytt där han slår ett slag för demokratin och påstår hur viktigt det är att kämpa för den. Lika ironiskt var det att den kommentar jag skickade in inte publicerades. Men det var väl kanske i Folkpartiets tryckfrihetsnamn som den undanhölls, för demokratins bästa? Kanske Per Johnsson skulle ta och kontakta sina partikamrater i EU, bl.a. Cecilia Malmström istället för att skriva på Lidköpingsnytt? Då är han i allafall i närheten av roten till det onda!!

Liberal mörkerfurste.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0