Dessa "fantastiska" Borg:are

Den svenska regeringen är vald för att ge bästa möjliga förutsättningar för sina medborgare.
Gör Alliansen det när man slänger ut människor ur trygghetssystemen i vilka man redan tidigare också kraftigt försämrat ersättningsnivåernas storlek på?
Men banker och finansinstitut har de tydligen hur mycket pengar som helst till. Och inte nog med det. Det är inte bara svenska banker och finansinstitut. Nej nu skall EU:s tdigare föredöme Irlands banker och finansinstitut räddas med svenska skattebatalares pengar. Och inga krav skall heller ställas på Irland från Borg och Alliansen.
Snabba ryck nu till skillnad från när SAAB och alla underleverantörer till dem behövde hjälp. När skall folk inse vad de håller på med?
Vi behöver ett nytt demokratiskt styrt ekonomiskt system. Vi kan inte längre tillåta att ett gäng girigbukar världen runt eller i Sverige) kliar varandrapå ryggen med våra pengar. Det är alltid vi som blir lidande på kuppen också genom åtstramningarna. Minns att 10% av befolkningen har tillskansat sig ägande över 72% av våra gemensamma tillgångar, medans vi "resterande 90% får dela på de återstående 28%:en. Kris?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0