Löfven fattar nog inte ändå!

Centern tar nu tillfället i akt och delar ut ett pris till Löfven o co i IF Metall när de nu gått Alliansregeringen till mötes genom att införa lönedumpning för ungdomar. 75% av lönen skall de få och arbetsgivarna skall stå för utbildning och handledning. Detta klarar inte arbetsgivarna ens idag så varför skulle de göra det på ett än mer omfattande sätt genom detta avtal sen? Nej företagen räknar allt i kronor och ören genom att spara in så maximalt som möjligt nedåt i hierarkin.
Och ungdomarna då, som skall få endast 75% av lönen. Får de 75% av hyran, elräkningen, bensinen o.s.v. också? Nej naturligtvis skall de bara bocka och buga och vara tacksamma för att ha kommit intill på en arbetsplats.
Detta avtal om något visar hur långt från medlemmarnas verklighet fackföreningarnas företrädare är idag, tyvärr.
Att Centern delar ut ett pris till IF Metall gör de ju naturligtvis inte för att de tycker så bra om fackföreningen. Nej de ser naturligtvis sin chans att kunna sno åt sig  några väljare från S när dessa nu ser vilken "fin" samstämmighet som ändå råder mellan IF Metall och borgerligheten. Politikerbloggen.

Det är så man kan spy!

Po


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0