Alliansens framgångsrecept?

"Riktiga jobb" är ett uttryck som skanderats åtskilliga gånger från Alliansföreträdarna genom åren. Vad detta skulle vara har de aldrig haft något svar på. Men nu börjar det visa sig i samhällsutvecklingen hur Alliansens "riktiga jobb" ser ut.
Teknikföretagen upplyste för ett litet tag sedan om att 50 000 av alla de jobb som försvann i krisen aldrig skulle komma tillbaka. Det är alltså inte tillverkningsindustri eller teknikindustri som är Alliansens riktiga jobb får man väl förmoda då eftersom deras politik pekar i en helt annan riktning.
Kapitalmarknaden har de ju vurmat för precis som USA och England, en branch som verkligen satt dessa länder på pottkanten då de satsat allt på denna istället för tillverkningsindustrin. Tyskland har månat om sin tillverkningsindustri och är världens ledande exportnation.
Intressant då att läsa i Kommunal Arbetaren att: "Privata företag inom skola, vård och omsorg har högre vinster än näringslivets genomsnitt. Och de expanderar samtidigt som kommuner och landsting skär ner."
Så tydligen skall lägre skatteintäkter betala en växande privat marknad inom vård, skola och omsorg. Det är Alliansens framtidsrecept för Sverige. Då blir det valfrihet påstår de och "alla" får den omsorg de själva valt?????????
Visst ja, de säger ju aldrig något om kostnaden. Alla får den omsorg, skola och vård de ev. har råd att välja. Och detta kan man väl inte lasta Alliansen för, eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0