Riksdagsledamöter eller fullständiga idioter?

Frågan är sannerligen berättigad efter den senaste lögnaktiga insändaren från Alliansens Skaraborgska riksdagsledamöter. Har de ingen som helst skam i kroppen?
"De som drabbas värst om man slarvar med ekonomin är alltid de mest utsatta – de som bäst behöver en väl fungerande barnomsorg, skola eller sjukvård och de som är beroende av att trygghetssystemen fungerar vid sjukdom eller arbetslöshet. Vi kommer därför aldrig att kompromissa med ansvaret för de offentliga finanserna."
Denna rappakalja har de mage att skriva under på samtidigt som Radio Skaraborg i veckan publicerade att de 268 personer i Skaraborg som utförsäkrats hittills så har AF och FK ingen som helst aning om hur de idag klarar sin försörjning. Det är verkligheten i Allianssverige. Det är så man kan spy och man kan med rätta fråga sig om dessa Alliansföreträdare verkligen har "alla hästar hemma i stallet"? Och hur länge skall de få hålla på med sina lögner utan att bli anmälda? Kan det vara lagligt att så uppenbart ljuga hela svenska folket rakt i ansiktet?
Alliansen säger ju sig ha tagit det bästa ansvaret för ekonomin i hela Europa, ändå har de ingen som helst aning om hur de utförsäkrade får sin försörjning! Och varför utförsäkras de til detta när Alliansen nu tagit detta enorma ansvar för ekonomin? Det borde ju rimligtvis inte kunna inträffa då om man får tro deras egna ord.
De är inget annat än en stor skam för allt vad det politiska Sverige heter och säkerligen kommer både politikerföraktet och SD att öka hand i hand med denna Allianspolitik.
Tydligen vågar de inte längre publicera sina insändare hos Lidköpingsnytt heller, där deras lögner blir besvarade. NLT tål tydligen inte den konkurrens de annars förespråkar, i frihetens namn! Så ruttet är det i Allianssverige tydligen. Men folk köper det för några hundralappar i plånboken samtidigt som storfinansen skor sig som aldrig förr. Brödet åt herrarna och smulorna till folket.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0