Bra av V och Lars Werner!

V och FP var snabba med att klargöra att SD skulle behandlas lika med alla andra partier och få sina utskottsplatser. Något som också Lars Werner klargjorde på ett alldeles lysande sätt i radio under eftermiddagen. Det är grundläggande demokratiska rättigheter att de får detta och sedan får man tycka vad man vill om deras åsikter.
Stefan Attefall (KD) svävade dock betänkligt på målet och började yra om att utskottsarbetet kunde försvåras och att de inte hade någon parlamentarisk erfarenhet o.s.v. Vad tusan menar karln egentligen? Är KD emot de demokratiska spelreglerna? Dessutom blir det ju än mer ironiskt när nu SD är större än KD. Men som sagt här ovan, bra att V är tydliga med att de demokratiska spelreglerna skall gälla ALLA!

Vad KD beträffar.

Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Vänta lite nu! Inlägget börjar bra! V och Fp osv.... Sedan angriper du KD och avslutar med att göra en parafras på inledningen. Dock glömde du att fp varit lika rediga som V!!



Så dumt att missa den lilla detaljen!



För det var väl en miss??

2010-09-22 @ 22:43:25
Postat av: Oven

Det klarar nog Pär Johnsson att skriva om själv Jörgen. Tyckte jag var snäll nog som överhuvudtaget nämnde dem. Alliansenighet?

2010-09-22 @ 23:01:00
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Jörgen Larsson

Borde tänk så naturligtvis! En sak är jag rätt övertygad om, skulle socialistiska partier förbjudas i Sverige skulle du bli folkpartist!!

2010-09-23 @ 06:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0