Fullt ös!

Lördagen startade på torget i Lidköping där Cecilia Widegren (M) stod och ljög för full hals. Alliansregeringen har uppfyllt alla sina löften lät det. Undra om hon missat utanförskapet, arbetslösheten, kärnkraftsfrågan där man t.o.m frångick sin egen regeringsförklaring liksom man även gjorde ang. löftet att få stora idrottsevanemang till Sverige. Lokalt kan man ju också se alla Widegrens löftesbrott ang. tingsrätterna, räddningsskolan i Skövde, E20 och ett antal poliser som skulle placeras i Götene. Om detta är att uppfylla alla löften så kan man med bävan se fram emot en ev. ytterligare fyraårsperiod med borgerligt styre.
Sedan fortsatte färden till torget i Götene där det verkligen känns ett sug efter en förändring av majoritet efter borgarnas vansinnesprojekt med äventyrslandet där skattepengarna fullkomligt flödat ur kommunens kassakista. Konstigt att man överhuvudtaget ville försöka driva en sån anläggning i kommunal regi samtidigt som man vill sälja ut och privatisera välfärden?

Fick för övrigt ett intressant samtal med ett par som tyckte att apoteket fungerade sämre nu. Efter att ha besökt sjukhuset i Lidköping visade det sig att medicinen inte fanns på apoteket. De åkte då hem till Götene och det numera privata apoteket som heller inte hade medicinen så de fick åka hem och sätta sig för att ringa runt och efter många om och men åka till ett tredje apotek som hade en förpackning hemma. Återigen i bilen för att spara på miljön?
Så "bra" fungerar denna privatisering! Istället för att apoteksbolagets apotek direkt kunnat se på datan var medicinen fanns så fick de sätta sig själva hemma och ringa runt till olika apotek. Vilken effektivisering?
Jag förklarade för dem varför det blivit så och de såg minst sagt förvånade ut. Tydligen har Alliansen missat något när de informerat om denna nyhets förträfflighet. Vinst framför allt!

Annars var det fullt ös under lördagen i Lidköping. Kanottävling på Lidan med 300 deltagare och som pågår hela helgen, flicklandskamp i fotboll på Framnäs IP och bandylandskamper i Evanemangshallen. Där kan man tala om valfrihet! En valfrihet det antagligen blir mindre av framöver om det skulle råka bli ytterligare fyra år med Alliansstyre. Idrottens anslag skall visst krympa betänkligt om de återigen får "ansvar" för statsfinanserna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0