Alliansen fortsätter mjölka bilister som ska till jobbet!

Arbetslinjen kallade de sin politik innan de själva nu gav denna linje underkänt i höstbudgeten. Men alla som skall åka bil till jobbet straffas återkommande av Alliansen. De började omedelbart efter sitt tillträde med att höja drivmedelsskatterna. Samtidigt höjde de avdragsgränsen för resor till och från jobbet med 1000 kr. 2010 höjde de sen denna gräns återigen från 8000 till 9000 kronor och nu vill de återigen höja med en tusenlapp från 9000 till 10 000 kr innan man får göra något reseavdrag. Det är 3000 beskattade kronor årligen som man tar tillbaka för alla som är beroende av att ta bilen till jobbet. Sen säger de att det är viktigt att prioritera arbete? Att resa till sitt arbete är en förutsättning för att man skall kunna utföra detta arbete. Detta övergår tydligen Alliansens förstånd! Eller är det det faktum att de flesta Stockholmarna ändå åker kollektivt som styr? I glesbygd finns inte så många tunnelbanor, inte så många väljare som i Stockholm heller.
Nej istället prioriterar Alliansen att ge skattelättnader till alla som har ett hus eller en lägenhet att hyra ut. Undra hur de får ihop det med sin arbetslinje? Nej just det, den har de ju själva underkänt redan!
E24

Inget nytt under Allianssolen!

Kommentarer
Postat av: T Lindholm

Det kanske inte finns så många fler som Aliansen kan utöva sin Arbetslinje på d.v.s Utförsäkra och Nollklassa dom sjuka o.s.v...

Då måste pengarna fram på något annat sätt,och sedan vilket det sättet blir har mindre betydelse!

2011-08-31 @ 20:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0