Avgå Kenth Selmosson (S)!

Den infekterade frågan om Medeltiden Värld / Äventyrslandet Kinnekulle lever och frodas kan man lugnt säga. Det senaste utspelet från Bert Karlsson om att han redan efter ett år vill lämna Äventyret har tydligen fått de ansvariga i kommunen att börja darra på manschetten. I går hade ksfu (kommunstyrelsens förberedande utskott) möte och på detta möte uppges Kenth Selmosson ha uttalat att han nu fått namnen bakom de fem mest kritiska sign. som kommenterat artiklar om anläggningen. Detta är synnerligen allvarligt men visar också på vilken brist på respekt för demokratiska fri och rättigheter som den nuvarande kommunledningen besitter.
Vad skulle syftet vara att ta reda på vem som står bakom en signatur?
På vilket sätt har man sedan tänkt sig använda informationen isf?
Och hur har man fått informationen?
En polisanmälan ligger synnerligen nära till hands!
Är det diktaturens principer man ser som demokrati i den nuvarande kommunledningen? Jag ser detta som mycket allvarligt och de som är inblandade i denna härva bör lämna sina poster med omedelbar verkan! Allt annat är otänkbart, för detta är inte att betrakta som ett simpelt övertramp. Åsiktsregistrering på kommunnivå! Avgå nu Kenth Selmosson innan du fullständigt massakrerat kommuninvånarnas förtroende för det politiska systemet! Och glöm inte att ta med dig dina borgerliga kollegor som också sitter i samma smet! 



Kommentarer
Postat av: Strix

Om detta är sant så har Kenth Selmosson gjort sig skyldig till brott mot efterforskningsförbudet och anmälan bör göras omgående till JK för prövning, sänd anmälan med beskrivning och eventuella vittnesmål till [email protected]

2011-09-19 @ 08:15:29
Postat av: Katarina

... och har Selmosson sedan LYCKATS få ut uppgifterna från NLT's chefredaktör - då bör det vara fråga om två polare som får skaka galler om det vill sig!

2012-04-19 @ 22:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0