Bert kastar in handduken i Götene!

Denna nyhet kunde man idag läsa i GT. Nu skall han träffa kommunstyrelsens ordf. Kenth Selmosson (S) inom de närmaste dagarna för att diskutera saken. Bert arrenderar ju anläggningen av kommunen på 10 år samtidigt som kommunen arrenderar borgen i anläggningen av Bert på 20 år. Helt sanslösa avtal i kors och tvärs som övergår allt vad sans och förnuft heter. Följetången fortsätter alltså?
Möjligen kan det vara så att man fått något förhandsbesked från förvatningsrätten om att arrendekontraktet är olagligt, men det lär väl i så fall visa sig inom det närmaste.
Skall bli intressant att se hur Kenth tillsammans med sina borgerliga kollegor skall tackla detta nu? Detta var ju plan A som de sa, ngn plan B fanns det ju inte i deras värld. Men man blir inte förvånad. Förra året skylldes förlusterna på att anläggningen inte kunde öppna förrän den 1 Juli, så i år öppnade man ........ ja just det den 1 Juli. Hela äventyret är ett stort skämt och oansvarighet med skattemedel! Men det är aldrig ngn som velat ta sitt ansvar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0