Varför tvekar Borg om ytterligare skattesänkningar?

Arbetslinjen, detta eviga mantra som lösningen på alla Sveriges problem tycks ha gått i stå! Ja iaf om man får tro Anders Borg. Nu tvekar han och Moderaterna på om de har råd att genomföra det femte jobbskatteavdraget. Varför?
Det är ju dessa skattesänkningar som får folk i de arbeten som också växer fram av detsamma, har de ju hela tiden sagt. Varför tvekar de nu då? De vill väl att folk skall komma i arbete och att landets problem skall minimeras.
Om det nu är så som Moderaterna säger att det är Arbetslinjen som ser till att lösa Sveriges problem, varför tvekar de då att fortsätta arbetslinjen när Sverige står inför problem? Om det är som Moderaterna säger så borde de ju göra det femte jobbskatteavdraget ännu större om det är så att landet står inför större problem, eller hur. Men Moderaterna tvekar då istället på att genomföra detta överhuvudtaget. Facit av detta kan ju enbart vara att arbetslinjen är ingen lösning! Den är enbart en skimär som Moderaterna använder i sitt syfte att öka rikedomarna ytterligare för de redan rika. Varför skulle de annars agera som de nu gör? Kanske ngn Moderat kan reda ut begreppen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0