Kent Selmosson (S) gråter krokodiltårar i media! (En lokal Kadhaffi?)

När han skall summera året (och åren) som gått så ångrar han återigen att de valde att satsa som de gjorde på Medeltidens Värld i Götene. Intressant är att han nu påstår sig ångra också uthyrningen till Bert Karlsson?
Han påstår nu att det viktigaste för honom är att ha tillit och förtroende för andra människor. Man kan notera att den sosse som mest stred för att inte hyra ut anläggningen MV (vilken senare blev Äventyrslandet) av Kent Selmosson och hans närmaste krets blev totalt sidsteppad av dessa. Den plats han valts till i beredningen blev han bortplockad från i samband med att S, MP och alliansen försökte genomföra de omval som sedermera blev olagligförklarade.
Noteras i sammanhanget skall också att Kent Selmosson valde att spräcka den politiska majoriteten mellan S, V och GF just på grund av att han var så oerhört drivande och totalt oförmögen att lyssna på andra. Bert är vår enda chans att kunna få tillbaka något påstod han och det fanns ingen plan B. (Ångrar han även att han bröt majoriteten?)
Nu vet vi att Kent spräckte majoriteten och att det enda han fick tillbaka av samarbetet med Bert Karlsson var ytterligare utgifter och förluster för kommunen. Det blev dyrbart för S att sälja sin ideologi för att liera sig med allianspartierna.
Men inte nog med det. Nu säger Kent Selmosson också att man måste kunna lita på sina närmaste till 200%. Tydligen är det Kents alternativ till demokrati där man skall lyssna och ta till sig för att sedan rätta sig efter och följa de majoritetsbeslut som det egna partiet fattar. Så fungerar inte S i Götene tydligen. Det är ledningens vilja som skall accepteras av medlemmarna, annars blir de sidsteppade. Att sedan ledningens beslut kostar skattebetalarna stora pengar och visar sig direkt felaktigt är inget man bryr sig om eller tar några konsekvenser eller lärdomar av. Det är bara att säga sig ångra och fortsätta sidsteppa de som trots allt visade sig ha rätt i de tidigare diskussionerna. Ledningen måste ju vara oförvitlig!
Hade det funnits någon anständighet hos ledningen för S i Götene så hade de naturligtvis bett de sidsteppade om ursäkt idag och återinsatt dem på sina rätta platser i det politiska arbetet. Men det är väl enklare att gråta krokodiltårar i media för att försöka vinna tillbaka förtroende. Att stå för vad man gjort är inget för S i Götene. Men Kadhaffi hade väl troligen agerat likadant på sin tid?

Selmosson eller Kadhaffi?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0