Moderat-vägar!

Ja idag på morgonen så var verkligen vägarna lika hala som Moderaterna. Inom mindre än en timma så såg jag två bilister som råkat illa ut på grund av detta. Som tur var så hade inga personskador uppstått för dessa bilister för då hade de kanske råkat ännu värre Moderat-ut. Det är ju de som idag bestämmer hur länge en människa kan vara sjuk eller skadad, inte sjukdomen eller skadan i sig.

 

Ändå skönt att vintern så här långt varit mild och snöfri, om inte annat så för kommunernas ekonomier som regeringen gör sitt bästa för att förstöra. Mindre statlig progressiv skatt och istället mer kommunal platt skatt. Inte är det arbetarna som tjänar på det iaf, hur mycket än Moderaterna ljuger om att de skulle vara ett arbetarparti.

I Lidköping har denna höst uppenbarat sig ett väldigt trevligt fenomen kallat Urban knitting. Denna grupp virkar och stickar allehanda saker och inte minst kläder till stadens statyer. Mycket vackert, trevligt och professionellt utfört. Här är det statyn "ungdom" som nu fått julkläder.

 

 

Annars har dagen till största delen tillbringats hos Lidköpings ridklubb där nu årets klubbmästare i dressyr korats. Familjen berikades av en.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0