Förlusternas dag i Lidköping.

Villa förlorade elitseriematchen mot Edsbyn med 5-6, Gillstad förlorade och hockeylaget förlorade. Ingen stor dag för Lidköpingsidrotten.
Dock tror jag att Villa hittade rätt i spelet mot Edsbyn efter ställningen 1-6. Då fick man se Villa spela bandy som man vet att de kan. Full fart framåt och alla deltog i spelet. Tror att tränarnas eviga säkerhetssnack och defensivsnack sätter sig omedvetet i skallarna på grabbarna. Effekten blir bara att ingen vågar göra någonting. Hoppas att de fattade detta idag så det blir en föränding redan på onsdag. Annars var det väldigt kul att se Christoffer Norin tillbaka i laget idag. Han kan bli precis hur bra som helst den grabben!

Både hängslen och livrem är ingen vägvinnande filosofi i bandy!


Kommentarer
Postat av: Ronny

Brukar försöka vara ganska mild i mitt omdöme om unga orutinerade spelare men idag var Christoffer Norin tillsammans med sin kantkollega Hellman en avgörande orsak till att det blev stora luckor bakåt. Vårdslösa uppspel, kom fel i de flesta situationer och tillförde definitivt inte nånting. Håller absolut med dig om att ledarnas förbannade säkerhetstänkande lägger ett tungt ok över alla i laget, inte minst en sån som unge Norin som verkar livrädd att gå bort sig offensiv och därmed automatiskt blir statisk och tappar all den kreativitet han normalt besitter. Har sagt det hela säsongen, med det lag som Villa förfogar över måste Ari och Kent tänka om och verkligen plocka fram de offensiva kvalitéer som finns i laget.

2011-02-05 @ 19:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0