Sossarnas sätt att minska klyftorna?

Regiondirektören i Västra Götalands län får en månadslön på 170 000 kronor per månad!
– Jag har förståelse för att man kan ha åsikter på det, men det är så här marknaden ser ut på den här nivån, säger Gert-Inge Andersson (S).
Jaha, om det bara är att acceptera att det är så här marknaden ser ut så vad ligger det då i sossarnas tal om att minska klyftorna? Då skall man väl med alla till buds stående medel motverka dessa vansinniga marknadskrafter. Men inte sossarna, de accepterar att det ser ut så här.
Vad som är ännu värre är att regionen nu styrs av en minoritet bestående av S, V och MP. Jag hoppas verkligen att våra V-representanter gör allt som står i deras makt för att motverka detta, om de nu överhuvudtaget har något inflytande på processen. Detta tänker jag ta reda på och gå till botten med!
Utöver månadslönen så får Lodin ett pensionsavtal som innebär att regionen betalar en premie på 25 procent av årslönen. Om hon sägs upp ligger det en fallskärm på tre miljoner och väntar.
Lodin själv vill inte svara på några frågor eftersom hon inte börjat sitt nya jobb än. Vem blir förvånad? Och ser man till hennes meritlista där hon haft ledande befattningar i Global Health Partner och Capio AB. Hon var den förste VD:n på Capio Lundby Sjukhus AB, som privatiserades 1994, så förstår man nog att denna dam är mer intresserad av sig själv och sin karriär än att utveckla den offentliga vården i V-G regionen. Det får mig osökt att tänka på ett ord innehållande fyra bokstäver.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0