Biblioteket till Stenportsgatan!

Idag har kommunstyrelsen i Lidköping fattat beslut om att flytta biblioteket till Stenportsgatan. En fråga som blivit onödigt infekterad tack vare Moderata medlemmars ekonomiska egenintressen. Detta har iaf hävdats vara fallet av andra Allianspartiers företrädare, jag har ingen anledning att misstro dem.
Synd bara att Moderaterna lyckades förstöra frågan genom sitt agerande då avsikten från början var att biblioteket skulle flyttas till Sockerbruket, en fastighet kommunen själva äger. Där skulle ett modernt funktionellt bibliotek skapas och utveckla Sockerbruket till ett kulturhus endast 200 m från resecentrum. Dock så tvingades kommunen ta till folkomröstningsredskapet p.g.a. Moderaternas ovilja att acceptera demokratiskt fattade beslut.
Nu är det bara fullmäktige som skall ta det avgörande beslutet så får man väl hoppas att denna fråga till slut skall vara utagerad en gång för alla. Jag tror dock att Moderaterna kommer fortsätta att göra allt som står i deras makt för att sätta käppar i hjulen för kommunen, tyvärr! Egen härd är guld värd?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0