Utförsäkringarna fortsätter.

SD ställer inte upp på oppositionens krav om slopade tidsgränser i sjukförsäkringen. Tråkigt och jag måste säga att det visar på en verklig brist på kreativitet när man likt borgarna förespråkar piskan för att nå målet.
Självklart skall ingen gå sjukskriven år ut och år in utan sysselsättning. Men lägg ansvaret på läkarna istälet att de skall rekommendera vilka sysselsättningar som kan lämpa sig för en individ som lider av en viss åkomma. Därefter kan man utföra detta inom det offentliga så länge man lyfter sjukersättning eller tills dess ett lämligt arbete infinner sig. Huvudsaken är att det som Alliansen kallar utanförskapet bryts och det gör det då utan att människor hamnar i ett nedåtgående ekorrhjul ekonomiskt sett.


Kommentarer
Postat av: T Lindholm

Ingen vill ju vara sjuk,det får man väl utgå ifrån.

Sedan när den sjuke skall vara "frisk" bara för att någon på Försäkrinigskassan tycker att:( nu får du inte vara sjuk längre för det är "bestämt"så och att din sjukpenning kommer att sluta att betales ut),men att den sjuke är precis lika sjuk som innan.



Ett sådant här besked blir förödande för den som är sjuk.Den sjuke har ju som alla andra kanske en Bostadsrätt,Sommarstuga Bil eller andra värde saker.

Vad som händer när Sjukpenningen slutar att betalas ut är ju en Kattastrof! Den som tror att Socialförvaltningen hjälper med Försörjningstöd i det här läget tror fel.

Det går inte att få Försörjningstöd om den sjuke äger tex Sommarstuga eller något annat av värde.

Det måste säljas först!



Om det är någon som påstår att den här sjuka personen befinner sig i "utanförskap" innan Utförsäkringen,vad skall det då heta efter att Utförsäkringen trätt i kraft när man har gjort en riktig "djupdykning"rakt ner i mörkret och har fått sälja varenda pinal man äger och har.

Och det här är inga "enskilda" fall, dom finns i Tiotusentals!

2011-06-15 @ 09:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0