Cecilia Widegren (M), tom och innehållslös!

I  dagens upplaga av den lokala papperstidningen har denna Moderatkvinna bemödat sig svara på en insändare ang. ungdomsarbetslösheten. Som vanligt så fanns det ingen substans i det Widegren skrev, enbart en massa intetsägande floskler.
Hon nämner rehabilitering, arbetsträning, vård, att de jobbar med att förbättra enskildas situation, att fler skall ta sig ur bidragsberoende osv, osv bla, bla, bla .............
Det enda konkreta hon nämner är väl just att fler skall ta sig ur bidragsberoende. Där har ju Alliansen lyckats genom att utförsäkra folk så att de inte har något överhuvudtaget. Å andra sidan så ger de ju istället företag bidrag på 5000:-/ fas3 arbetslös, så det kanske går på ett ut.
Notabelt är också att trots att de nu är inne på sitt femte regeringsår så nämner hon inte orden riktiga jobb någonstans i sitt patetiska svar. Vad har hänt sedan 2006 med "Nya" Moderaterna? I den valrörelsen var detta ett flitigt använt argument mot den då sittande regeringen.

Denna misslyckade "fröken E20"-Moderat hade för övrigt en artikel ang. just denna väg i allehanda medier den 17 mars. Bl.a hos Lidköpingsnytt. Där löd rubriken "Alliansen satsar på E20!" Detta har Widegren skanderat i så många år nu utan att något hänt så nu förnedrar hon även andra Moderater genom att få dem att också skriva om denna väg och Alliansens "satsningar". I det senaste exemplet var ju självaste Infrastrukturminister Elmsäter-Svärd med och förnedrade sig. Läser ni artikeln så ser ni att de skriver att Alliansen gör en historisk infrastruktursatsning på 500 miljarder fram till 2021. Av denna "historiska" satsning så går det "historiska" beloppet av 2 miljarder till just E20, som de i sin rubrik påstod sig satsa på. Skrattretande!
Jag tog mig nöjet att läsa i den nationella handlingsplanen och då visade det sig att Widegrens "historiska" E 20 satsning denna gång renderar i 30 km väg, fram till 2021. Ja nog är det historiskt, men historiskt lite! Dessutom skriver de i artikeln att: "Oppositionens påståenden om att alliansregeringen gett upp tanken att på lång sikt bygga ut E 20 genom Skaraborg till fyrfältsväg eller motorväg saknar täckning i verkligheten."
Ett helt felaktigt påstående eller rättare sagt en ren lögn, för i nationella handlingsplanen visar det sig att av dessa "historiska" 30 km E20 väg så är det bara 20 km som är fyrfältsväg. Resterande 10 km är 2+1 väg. Varför i herrans namn skulle man bygga 2+1 väg i en så "historisk" satsning om man tänkt sig bygga ut hela E20 till fyrfältsväg? Och om det blir 20 km fyrfältsväg fram till 2021, när hade då Widegren tänkt sig att hela E20 skulle vara utbyggd till fyrfältsväg? En fråga som Widegren verkligen bör besvara offentligt. Svaret blir nog "historiskt" i så fall!

"Körs i röva", bidde det inte mer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0